Ανάθεση Θεμάτων και Οδηγίες Εργασιών Ακαδημαϊκού Έτους 2019 / 2020
i.Οι εργασίες είναι αυστηρά ατομικές.

ii.Σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί ίδιο θέμα σε δύο σπουδαστές (ανεξαρτήτως τμήματος/τάξης).

iii.Η ημερομηνία παράδοσης των εργασιών θα οριστεί με σχετική ανακοίνωση (υπολογίζεται πάντως προς το τέλος της Σχολικής χρονιάς).

iv.Οι εργασίες θα παραδοθούν δακτυλογραφημένες και δεμένες. Γραμματοσειρά Arial Unicode MS, μεγέθους 11, μονό διάστιχο, πλήρης στοίχιση με παραγραφοποίηση και αρίθμηση σελίδων. Οπωσδήποτε θα υπάρχουν περιεχόμενα, πρόλογος  και βιβλιογραφία. Στο εξώφυλο θα αναφέρεται οπωσδήποτε  ο τίτλος του θέματος, το ονοματεπώνυμο του σπουδαστή, η επωνυμία της Σχολής (ΟΑΕΔ-ΕΠΑΣ Μαθητείας Αιγάλεω) και της ειδικότητας (Υπαλλήλων Οικονομικών Καθηκόντων) και τα ονοματεπώνυμα των καθηγητών. Το εξώφυλο μπορεί να κοσμείται από εικόνα ή σχήμα της επιλογής του σπουδαστή. Το δε μέγεθος της τελικής ωφέλιμης εργασίας δεν θα είναι μικρότερο από 80 σελίδες.

v.Επισημαίνεται, ότι η λογοκλοπή αποτελεί αδίκημα και διώκεται ποινικά. Ως εκ τούτου, εργασία η οποία περιέχει αυτούσια μεταφορά από άλλο έργο, χωρίς αναφορά της πηγής (στα πλαίσια πάντα της ορθής χρήσης), θα μηδενίζεται.

vi.Οι εργασίες θα παρουσιαστούν υποχρεωτικά. Σπουδαστής ο οποίος δεν θα παρουσιάσει εργασία θα λαμβάνει βαθμό μηδέν (0), ακόμη και αν έχει παραδώσει την εργασία.

vii.Υποχρεώσεις των Σπουδαστών για το χειμερινό εξάμηνο :
     1)Δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδίου περιεχομένων και εκπόνησης της εργασίας.
     2)Δημιουργία ικανού αριθμού διαφανειών σε power point για την παρουσίαση, η οποία θα λάβει χώρα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων σε  ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί (ελάχιστο 5 διαφάνειες, μέγιστο 10).
     3)Για το χειμερινό εξάμηνο δεν προβλέπεται υποχρέωση παράδοσης κάποιου υλικού. Οι Σπουδαστές υποχρεώνονται όμως να έχουν δημιουργήσει υλικό όχι μικρότερο από 25-30 σελίδες το οποίο και θα επιδείξουν στους επιβλέποντες κατά την παρουσίαση.

viii.Τα θέματα των εργασιών, είναι δυνατόν να τροποποιηθούν, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος και πάντα κατόπιν εγκρίσεως από τον επιβλέποντα καθηγητή.

ix.Σε όσους σπουδαστές δεν μερίμνησαν έγκαιρα, αποδόθηκαν θέματα από τον υπεύθυνο καθηγητή.

x.Η εργασία θα προσμετρηθεί στο 30% της τελικής βαθμολογίας (ήτοι μονάδες 6) στα μαθήματα της αρμοδιότητας των επιβλεπόντων καθηγητών.