ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Θα ήθελα να ενημερώσω τους επισκέπετες της ιστοσελίδας, ότι, όπως άλλωστε συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, για τον μήνα Αύγουστο έχουν προγραμματιστεί ενέργειες αναβάθμισης οι οποίες αφορούν στην προσθήκη νέων υπηρεσιών, όπως η δημιουργία ψηφιακής βιβλιοθήκης (προσθήκη βιβλιογραφικών αναφορών), η αναβάθμιση και επέκταση του υπάρχοντος εκπαιδευτικού υλικού (διδασκαλιών, ασκήσεων, αποθετηρίου θεμάτων κτλ) καθώς και η προσθήκη νέου, ενώ απώτερος στόχος είναι η αλλαγή πλατφόρμας και η μετατροπή της ιστοσελίδας σε full-responsive.

Ως εκ τούτου, δεν θα αναρτώνται νέες ανακοινώσεις (για τον μήνα Αύγουστο), ενώ ίσως παρατηρηθεί, δυσλειτουργία της ιστοσελίδας ή και ολιγόλεπτη διακοπή των υπηρεσιών (downtime) και πιθανόν ο ιστότοπος να μην είναι προσβάσιμος για μικρά χρονικά διαστήματα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 και θα συνεχιστούν για όλο τον Αύγουστο και ίσως και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου (έως δηλαδή την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους).

Αντικειμενικός στόχος των παραπάνω είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλότερου επιπέδου και η δημιουργία ενός ιστοτόπου ο οποίος θα ανταποκρίνεται κατά το δυνατότερο στις ανάγκες των Σπουδαστών και των λοιπών επισκεπτών.

Υπενθυμίζω, ότι η κατοχή και λειτουργία του παρόντος ιστοτόπου δεν αποσκοπεί σε οικονομικό όφελος (ούτε και έχει ποτέ αποφέρει), παρά μόνο στην εξυπηρέτηση των Σπουδαστών και θέλω να τονίσω ότι οι ανωτέρω ενέργειες αναβάθμισης, θα λάβουν χώρα εν μέσω διακοπών, ξεκούρασης και οικογενειακών υποχρεώσεων οπότε και αναμένεται να εξελίσσονται με σχετικά αργούς ρυθμούς.

Εύχομαι σε όλους Καλό Καλοκαίρι, και καλή επάνοδο τον Σεπτέμβριο για μια δυναμικότερη νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά. Καλές διακοπές.

Με εκτίμηση,

Ζ. Μ. Κοντοπόδης